Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Tučňák, Agatha a anime s nordickými bohy

15. 9. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: HBO

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a ostatních platformách pustit v týdnu od 16. září?

Monstra: Příběh Lyla a Erika Menendezových

Úspěch netflixovských true crime pokračuje. Po Dahmerovi se vlastního seriálu dočkají i Lyle a Erik Menendezovi, kteří roku 1989 zabili své rodiče. Oba dodnes tvrdí, že své nejbližší příbuzné zabili, aby se zbavili tyranie a sexuálního obtěžování. Jejich příběh je ale mnohem složitější, proto na ploše devíti epizod poznáme, jak to s jejich rodiči bylo a také jak probíhalo vyšetřování vraždy i zveřejnění vražedného řádění. 

Další řada Monster na Netflixu debutuje 19. září. Zdroj: YouTube.com

Zkáza bohů

Krásná Sigrid má před svatbou, což ale znepokojuje bohy. Norny totiž předpověděly, že pokud se Sigrid vdá, věk Ásů a Vannů skončí. Tór tedy svatbu překazí a zabije Sigridina snoubence Leifa. Ásové ale netuší, že dívka je ochotna se pomstít. Za pomoci intrikána Lokiho se Sigrid vydává na cestu za pomstou, během níž se utká s bytostmi ze všech devíti světů. Za novým seriálem ze světa severské mytologie stojí Zack Snyder, jemuž sekundoval režisér řady animovaných DC filmů Jay Oliva. Seriál, ve kterém uslyšíme hlasy Sylvie Hoeks, Johna Nobla nebo Jamie Chung, svou hudbou ozvučil světoznámý skladatel Hans Zimmer. 

Boj se severskými bohy na Netflixu propukne 19. září. Zdroj: YouTube.com

Jedna noc

Režisér David Laňka se po povedeném snímku Spolu vrací s dalším projektem, jímž je trošku melancholičtější drama Jedna noc. Ten se věnuje tématu sexuálního livechatu, který provozuje jistá Eliška (Vanda Chaloupková). Jenže tato práce jí trochu komplikuje vztah s manželem Adamem (Adam Ernest), jemuž způsob vydělávání vlastní ženy tak trochu vadí. To, co se stane během inkriminované noci, bude možná konec jejich vztahu. Nebo ne?

MMF24

Letošní film Davida Laňky přistane na Netflixu 18. září. Zdroj: YouTube.com

Tučňák

Gotham je po střetu Batmana s Riddlerem nadále částečně pod vodou a záchranné složky mají plné ruce práce, aby vodu z ulic dostaly. Oz Cobblepot zvaný Tučňák (Colin Farrell) se toho rozhodne využít a po smrti Falconeho hodlá ovládnout celé gothamské podsvětí. V cestě mu ale stojí Falconeho dcera Sofia (Cristin Milioti), která mu nic nedá zadarmo. Zvládne Oz získat kontrolu nad všemi gangstery?

Na Tučňákovu pouť za ovládnutím Gothamu se na Maxu můžeme těšit od 20. září. Zdroj: YouTube.com

Agatha: Za vším schovaná

Pátá fáze MCU pokračuje! Nový projekt sleduje návrat Agathy Harkness, jež se dostala ze svého vězení ve městě Westview a hodlá se opět stát mocnou čarodějkou. Z toho důvodu založí vlastní coven a chce splnit zkoušky Velké čarodějnice. Je jen otázkou, zda Agatha uspěje a bude se moct znovu shledat s dalšími velkými pozemskými mágy se Scarlet Witch a Doctorem Strangem v čele…

Další marvelovka na Disney+ dorazí 19. září. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).