Menu Zavřít

NOVÉ POSILY

13. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Škoda Plzeň

Na mimořádné valné hromadě 27. srpna schválili akcionáři Škody Plzeň změny v dozorčí radě. Zástupce IPB Karla Haushaltera vystřídá Alfréd Šebek z téže banky.

Náměstek generálního ředitele IPB Alfréd Šebek (59) je absolventem Vysoké školy ekonom ické v Praze, obor finance. Profesní praxi získal ve Státní bance československé, kde působil v různých funkcích v letech 1961 až 1992. V nově zakládané Poštovní bance zastával post viceprezidenta až do sloučení tohoto finančního domu s Investiční bankou. Je ženatý, otec jedné dcery.

ebf - tip - debata

Miroslava Čermáka a Pavla Kalvodu, kteří v dozorčí radě Škody Plzeň zastupovali Komerční banku, nahradí Miloslav Sodomka a Jiří Straka ze jmenovaného bankovního ústavu. Člen dozorčí r ady Jiří Straka (37) absolvoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a v roce 1985 nastoupil do pobočky SBČS v Chebu, roku 1990 přešel do Komerční banky, kde pracuje ve funkci ředitele obchodního centra KB v Plzni. Je ženatý a má dv ě děti. Miloslav Sodomka (28) je absolventem Vysoké školy zemědělské v Praze. Do KB nastoupil jako pracovník marketingu na podzim roku 1992. V tomto finančním domě zastává nyní funkci specialisty na revitalizaci společností.Ve dvanáctičlenné radě zasednou rovněž čtyři členové, kteří budou zvoleni z řad zaměstnanců podniku.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).