Menu Zavřít

NOVÉ TVÁŘE

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

ETA Hlinsko

HLINSKO – Od prvního července figurují v čele dvou nejvýznamnějších dcer hlineckého výrobce elektrospotřebičů ETA nové tváře. „Důvodem těchto personálních výměn jsou připravované změny obchodní politiky na tuzemském trhu, které mají vést k posílení pozice značky ETA, uvedla mluvčí podniku Lada Fidlerová.

Ředitelem a členem představenstva společnosti ETA-TRADING, která zajišťuje zhruba šedesát procent odbytu mateřského podniku na domácím trhu, byl po odvolaném Stanislavu Maršíčkovi (61) zvolen Petr Neuvirth (30). Neuvirth po absolvování Střední průmyslové školy strojírenské v Chrudimi nastoupil do Českých drah. Ve firmě ETA pracuje od září 1992 v různých funkcích v úseku marketingu a prodeje. V březnu 1999 byl jmenován ředitelem společnosti ETA Slovakia.

EBF24

Do funkce výkonného ředitele firmy ETA Slovakia, která je výhradním dovozcem a prodejcem zboží ETA na Slovensku, nastoupil Jaroslav Klika (35). Ve firmě pracuje od počátku roku, do té doby působil jako obchodní manažer ve společnosti Black & Decker SR.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).