Menu Zavřít

NOVÉ TVÁŘE PRO ZÁKAZNÍKY

30. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Compaq Computer ČR

PRAHA – Pražská pobočka společnosti Compaq Computer oznámila změny ve svém prodejním týmu Major Accounts (oddělení velkých zákazníků). Lenka Kamenická (41) byla jmenována na pozici Business Development and International funds Manager pro střední a východní Evropu. Jan Zadák (36) nastoupil na post Major Account Sales Manager.

CIF24

Kamenická pracovala od roku 1992 pro společnost Digital a v posledních třech letech vedla a budovala v Compaqu ČR tým Major Account. Absolvovala Matematicko–fyzikální fakultu na Univerzitě Karlově v Praze. Svou profesionální kariéru začala jako programová analytička v podniku zahraničního obchodu MUZO. Následně působila v oblasti výzkumu trhu v malé české konzultační firmě. Ve volném čase cestuje, sportuje a poslouchá hudbu.

Zadák ve společnosti Compaq pracuje tři roky, začínal zde jako CSEE Regional Sales Manager pro síťová a komunikační zařízení. Naposledy působil ve funkci Enterprise Business Group Manager. V roce 1988 ukončil pražské ČVUT. Před příchodem do Compaqu působil ve firmě Olivetti jako obchodní ředitel, marketingový ředitel a ředitel divize Networking Business Unit. Je ženatý a má dvě dcery.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).