Menu Zavřít

Nové tváře v nejvyšším vedení

27. 11. 2007
Autor: Euro.cz

IZIP

CIF24

Společnost IZIP jmenovala nové manažery do nejvyššího vedení. Jiří Pašek byl jmenován na post business executive managera společnosti, post marketingové ředitelky zastává Lucie Piloušek.
Jiří Pašek je zodpovědný za strategický rozvoj a vytváření nových obchodních příležitostí pro společnost IZIP. Zároveň řídí partnerskou firmu MD Access, kde je také pověřený rozvojem nového obchodního potenciálu společnosti. Před svým nástupem do IZIP působil ve společnosti AutoCont CZ v pozici obchodního ředitele v divizi ITSM. Pašek vystudoval obor telekomunikační techniky a mezi jeho hlavní koníčky patří cestování a golf.
Lucie Piloušek se ve funkci marketingové ředitelky zabývá především zlepšením informovanosti o projektu IZIP, koordinací marketingových aktivit, ale i podporou prodeje nově vznikajících produktů a oborových řešení pro lékaře. Více než osm let působila v pozicích marketingové manažerky a manažerky public relations v IT oblasti. Vystudovala Anglo-německou obchodní akademii, poté VOŠ sociálně- pedagogickou a The Sydney Business Academy. Mezi její koníčky patří především sport a cestování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).