Menu Zavřít

Noví členové

27. 12. 2004
Autor: Euro.cz

Petr Hlaváč, Tomáš Brouček

MMF24

PRAHA (nad) – Dozorčí rada Českomoravské hypoteční banky (ČMHB) jmenovala dva členy představenstva, Petra Hlaváče (40) a Tomáše Broučka (37), kteří spolu se současným předsedou Janem Sadilem tvoří nové tříčlenné představenstvo. Hlaváč bude odpovědný za oblast úvěrů a rizik, Brouček bude mít na starosti finance a IT. Noví členové nahradí Petra Ondrušku a Rudolfa Kostku.
Hlaváč má za sebou dlouhou kariéru v bankovnictví, v Komerční bance vedl odbor úvěrů pro fyzické osoby, v Bank Austria Creditanstalt spoluvytvářel hypoteční projekt Majordomus a posléze řídil hypoteční obchody. Do ČMHB přichází z České spořitelny, kde se podílel na řízení mobilní prodejní sítě a prodeje spotřebitelských úvěrů. Je ženatý, má jedno dítě. Volný čas tráví nejraději sportem (tenis, lyžování, squash a cykloturistika) a hudbou (aktivně kytara a keyboard).
Brouček pracoval od roku 1999 v ČSOB, do Českomoravské hypoteční banky přichází z pozice výkonného ředitele pro oblast e-bankingu, platebních karet a platebních operací. Předtím získal zkušenosti jako konzultant v Deloitte & Touche a ředitel odboru přímého bankovnictví v Komerční bance. Je ženatý, má dvě děti a také k jeho zájmům patří sport (lyže, potápění, cyklistika, tenis, squash, plavání, turistika), hudba, audio-video, fotografie a video.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).