Menu Zavřít

Noví členové vrcholného vedení

15. 5. 2007
Autor: Euro.cz

Home Credit

CIF24

Home Credit, mezinárodní skupina specializující se na oblast spotřebitelského financování jmenovala několik nových členů vrcholného vedení.
Generálním ředitelem Home Credit & Finance Bank, která je zastoupením skupiny Home Credit na ruském trhu, byl jmenován Paul Batchelor, jako její prezident a místopředseda představenstva nastoupil Evgeniy Bernshtam. Kwok-Yuen Poon byl jmenován generálním ředitelem vznikajícího zastoupení skupiny Home Credit v Číně, Ian MacDonald do pozice výkonného ředitele pro oblast spotřebitelského financování. Generálním ředitelem Home Credit v České republice a na Slovensku se stal Erich Čomor.
Fedele Di Maggio přichází do skupiny Home Credit do pozice výkonného ředitele pro oblast bankovnictví, výkonným ředitelem pro provoz skupiny byl jmenován Branko Jeličić. Roli finančního ředitele opouští Declan McSweeney. Až do jmenování nástupce se zodpovědností finančního ředitele ujímá Alexander Labak, generální ředitel a výkonný partner skupiny Home Credit a předseda představenstva Home Credit. McSweeney opouští také představenstvo Home Credit, kde ho nahradí Pavel Vyhnálek, ředitel řízení rizik skupiny Home Credit.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).