Menu Zavřít

NOVÍ MUŽI NA VYSOKÝCH ŽIDLÍCH

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Andersen Consulting

Pražská pobočka jedné z největších světových konzultačních a auditorských společností Andersen Consulting změnila obsazení tří vysokých židlí v Tančícím domě na Rašínově nábřeží. Ředitelem pro hledání nových obchodních příležitostí se stal Marco Sipione, přidruženým partnerem v sektoru finančních služeb pro region střední a východní Evropy Maurizio Barini a ředitelem v oblasti řízení změn Jan Winkler.

Ital Marco Sipione vystudoval univerzitu v Římě a Harvardskou obchodní školu. Pracoval pro Morgan Grenfell, Merrill Lynch a Evropskou banku pro obnovu a rozvoj. V Čechách působí od roku 1997. Začal jako konzultant u Interco nnect Group a letos přešel k Andersen Consulting.

Ital Maurizio Barini vystudoval fyziku na Padovské univerzitě. Má třináctileté zkušenosti v oblasti finančních služeb v Evropě s důrazem na bankovnictví pro drobnou klientelu. U Andersen Consulting pracuje již deset let, než přišel d o Prahy, působil v pobočce v Miláně.

CIF24

Čech Jan Winkler vystudoval Právnickou fakultu na Karlově univerzitě v Praze a absolvoval stáže na univerzitách v Basileji, Londýně a Sussexu. Před revolucí byl podnikovým právníkem Československých státních drah. V roce 1990 se stal na čtyři roky kvestorem Univerzity Karlovy a poté dva roky pracoval na Středoevropské univerzitě v Budapešti. V roce 19 95 nastoupil na ministerstvo zahraničních věcí jako poradce ministra Josefa Zielence, v roce 1996 byl jmenován ředitelem odboru analýz a plánování. V období od června 1997 do října 1998 byl náměstkem ministra zahraničních věcí. V Čern ínském paláci zůstal až do letošního dubna na pozici generálního sekretáře. Po odvolání Stanislava Devátého z čela Bezpečnostní informační služby patřil mezi kandidáty na post nového šéfa.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).