Menu Zavřít

NOVÝ PARTNER V PRAZE

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Allen & Overy

Mezinárodní právní firma Allen & Overy minulý týden potvrdila své odhodlání nadále rozšiřovat své celoevropské působení jmenováním sedmnácti nových partnerů. Václav Valvoda, jeden z nich, pracuje v pražské kanceláři firmy.

Valvoda (34) vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a v roce 1987 nastoupil do Státní banky československé v Praze. V bankovním sektoru zastával různé funkce až do roku 1991, kdy začal pracovat pro advokátní kancelář De Bandt, van Hecke & Lagae v Bruselu. V roce 1992 se stal právníkem Alliance of European Lawyers v Praze. Poté pracoval ve firmě Kocián Šolc Touška, kde byl partnerem. V roce 1995 Valvoda nastoupil do pražské kanceláře Allen & Overy na pozici „ senior associate . Specializuje se na oblast bankovnictví, financí, kapitálových trhů a telekomunikací.

CIF24

Graham Donnell, vedoucí pražské kanceláře Allen & Overy, k tomu poznamenal: „Za poslední tři roky se naše pražská kancelář značně rozšířila, a to z jedenácti na třicet jedna pracovníků. Toto rozšíření je výsledkem narůstající činnosti našich českých i mezinárodních klientů v oblasti bankovnictví a korporačních transakcí. Václav přispěl podstatným způsobem k rozvoji naší kanceláře a jeho jmenování je dokladem odhodlanosti firmy působit v České republice.

Allen & Overy je jednou z předních mezinárodních právních firem. S nově jmenovanými partnery bude mít Allen & Overy 225 partnerů a přibližně 2500 zaměstnanců pracujících v 20 významných centrech po celém světě. V roce 1998 firma získala ocenění „Best Global Law Firm za vynikající výsledky při poskytování právních služeb ve Velké Británii a po celém světě. Pražská kancelář, která byla založena v roce 1992, má nyní po jmenování Václava Valvody tři partnery a šestnáct britských a českých právníků.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).