Menu Zavřít

O TŘETINU PARTNERŮ VÍCE

29. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Deloitte & Touche ČR

PRAHA – Poradenská firma Deloitte & Touche ČR představila partnery, kteří se stali součástí jejího vedení.

Jmenováním nových partnerů se jejich celkový počet v české pobočce Deloitte & Touche zvýšil na dvacet čtyři. Tito partneři řídí práci více než 550 zaměstnanců.

Michal Brandejs (34) je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Do firmy nastoupil rok po jejím založení, tedy v roce 1991. Po osmi letech v pražské divizi auditu byl vyslán na jeden rok do oddělení fúzí a akvizic kanceláře Deloitte & Touche v New Yorku. Poslední dva roky řídí pobočku DT v Košicích. Brandejs je ženatý a má dvě děti.

Werner Kormelink (36) přišel do Prahy z holandské pobočky Deloitte & Touche v září 1996 jako senior manažer daňového oddělení. Doktorát získal na univerzitě v Groningenu v oboru finančního práva, ekonomiky a mezinárodních daní. Specializuje se na poskytování daňového poradenství v oblasti mezinárodních investic.

Josef Kotrba (36) vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a získal titul PhD v oblasti ekonomiky na univerzitě v Pittsburgu, USA. Pracoval jako člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny, člen představenstva SPT Telecom (nyní Český Telecom) a na dalších pozicích ve významných českých podnicích. Do firmy Deloitte & Touche nastoupil v roce 1999 jako senior manažer oddělení finančních poradenských služeb. Je ženatý, jeho manželkou je Petra Buzková, místopředsedkyně Parlamentu, má s ní jednu dceru.

Petr Kymlička (38) pracoval po skončení Vysoké školy ekonomické v Praze na různých pozicích ve společnosti PORS. V roce 1993 založil českou pobočku německé poradenské firmy HBS. Byl partnerem a ředitelem firmy Consulting Partners od roku 1996 do roku 1999, kdy se firma spojila s Deloitte & Touche. V oddělení podnikového poradenství se Petr Kymlička specializuje na strategické plánování. Je ženatý a má dceru.

Jon Locke (39) je autorizovaným účetním znalcem z Velké Británie s více než třináctiletou praxí v oblasti auditorských, účetnických a forenzních služeb. Od roku 1993 pracuje ve střední a východní Evropě. Než se přestěhoval do Prahy, působil v Londýně v oddělení kapitálových trhů a finančních institucí. Do pražské pobočky Deloitte & Touche přišel v roce 1999 jako ředitel v divizi auditu.

ebf - tip - debata

Vladimír Vaněk (44) vystudoval České vysoké učení technické v Praze a svou profesionální kariéru zahájil ve Výzkumném ústavu telekomunikačním. Pracoval také pro výpočetní středisko MUZO a poté založil vlastní firmu FastCom, poskytující poradenské služby v oblasti informačních technologií. Nastoupil do firmy Deloitte & Touche v roce 1998 jako ředitel v oddělení Management Consulting.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).