Menu Zavřít

Obsazují teritorium

5. 8. 2003
Autor: Euro.cz

Miroslav Cink

ebf - tip - debata

PRAHA (tpk) – Vrcholový management technologické společnosti Ness CEE se rozrostl o Miroslava Cinka, nového obchodního ředitele. Ten bude mít ve firmě na starosti zejména rozvoj kompetenčního centra utility.
Profesionální kariéru započal Cink po ukončení studia na Technické univerzitě v Liberci, kde na katedře kybernetiky absolvoval obor automatizované systémy řízení se specializací na počítačové simulace tepelných procesů. Před příchodem do sektoru telekomunikací a informačních technologií několik let získával zkušenosti v reklamní agentuře. Do společnosti Ness CEE přichází z Českého Telecomu, kde působil na několika obchodních a manažerských pozicích. Jednou z nich byl i post ředitele marketingu pro business klientelu a následně místo branch managera pro sektor utilit, které Cink v Telecomu vybudoval.
Ness CEE (původně APP) se na energetickém trhu pohybuje přes dvanáct let. Jmenování Cinka souvisí s dlouhodobou strategií, kterou společnost přijala po svém začlenění do skupiny Ness Technologies, a sice rozšíření působnosti na region střední a východní Evropy.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).