Menu Zavřít

Ocenění pro Wolf Theiss

8. 10. 2010
Autor: Euro.cz

The Lawyer

MMF24

Advokátní kancelář Wolf Theiss, která působí i v České republice, získala minulý měsíc ocenění anglického právního magazínu The Lawyer jako nejlepší právnická firma roku pro oblast střední Evropy. Ceny The Lawyer’s European Awards byly letos vyhlašovány během slavnostního večera v berlínském hotelu Adlon Kempinski. Když byla loni ocenění udělována poprvé, zvítězila Wolf Theiss pro změnu v kategorii Právnická firma roku pro východní Evropu a balkánské země.
„To, že jsme dvakrát za sebou získali evropskou cenu časopisu The Lawyer, pro nás hodně znamená. Ekonomická krize tvrdě dopadla i na tento region. Vidíme však již známky hospodářského oživení, o kterém svědčí i stále větší aktivita mnoha našich klientů,“ říká Horst Ebhardt, vedoucí partner Wolf Theiss.
V kategorii advokátních firem působících v zemích střední Evropy byly letos kromě Wolf Theiss nominovány také kanceláře Gide Loyrette Nouel, Kinstellar, Konečná & Šafář, Nagy és Trócsányi, Salans a Schönherr. Celkovým vítězem večera a držitelem titulu European Law Firm of the Year se stala advokátní kancelář Salans založená v roce 1978 v Paříži.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).