Menu Zavřít

OD CHAPPI K LIHOVINÁM

31. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Maxxium Czech

PRAHA – Generálním ředitelem společnosti Maxxium Czech se stal Jiří Štětina (37). Firma patří na českém trhu k nejvýznamnějším distributorům prémiových lihovin – značek Jim Beam, Absolut, Me–taxa, Bols a dalších.

Štětina studoval na VUT Brno a Georgetown University ve Washingtonu. V letech 1991 až 1998 pracoval ve společnosti Master Foods ČR/SR, která je součástí nadnárodní korporace Mars. Zastával zde řadu klíčových pozic v obchodním a logistickém oddělení a od roku 1994 působil jako obchodní ředitel společnosti pro český a slovenský trh.

ebf - tip - debata

V roce 1998 byl jmenován marketingovým manažerem firmy Mars v SRN, kde dva roky budoval portfolio značek potravy pro domácí zvířata (mimo jiné radikálně modernizoval tvář Chappi, nejstarší a nejsilnější značky potravy pro psy na německém trhu).

Po návratu do ČR v roce 2000 krátce působil v české počítačové firmě PS2000, kde realizoval několik projektů zaměřených na rozvoj e–busines–su. Před příchodem do společnosti Maxxium zastával pozici sales and distribution director u společnosti General Bottlers CR, která na českém trhu vyrábí a distribuuje výrobky firem Pepsi–Cola, Schweppes a vlastní značku Toma.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).