Menu Zavřít

ODBORNÍCI NA ALKOHOL

4. 2. 2002
Autor: Euro.cz

Změny v managementu

CIF24

PRAHA (hž) - Ve firmě Allied Domecq Spirits & Wines Praha, dceřiné pobočce světové dvojky ve výrobě a prodeji alkoholických nápojů (například Ballantine´s, Beefeater, Tullamore Dew, Carolans, Courvoisier) se v lednu proměnil management.
Jiří Rabel (36) byl jmenován do pozice Sales Director pro Českou republiku. Ve společnosti pracuje od roku 1998 a postupně prošel pozicemi Area Sales Manager , Key Account Manager a Retail Sales Manager. Kromě své současné pozice zároveň působí v centrálním světovém týmu pro přípravu obchodních strategií obchodních řetězců a ECR iniciativ. Je ženatý. Hovoří plynně anglicky.
Zajímá se o kulturu, umění a architekturu. K jeho sportovním zálibám patří rugby. Ve volném čase se věnuje rodině a studiu.
Jana Budíková (34) byla jmenována do pozice EU Accession Cluster Marketing Director. Tato absolventka fakulty obchodní Vysoké školy ekonomické v Praze byla ještě během studií na stáži v ústředí firmy Makro ve Velké Británii. Svou profesní dráhu začala ve strategickém konzultantství v pobočce britské firmy Central Europe Trust v Praze. Poté přešla v roce 1992 do společnosti Johnson & Johnson do marketingového oddělení a postupně se vypracovala až do managementu firmy. Od roku 1998 působila v evropském ústředí firmy Johnson & Johnson ve Velké Británii na pozici Business Development Managera pro střední a východní Evropu. Po návratu z mateřské dovolené v roce 2001 přijala nabídku společnosti Allied Domecq Spirits & Wines Praha.
V letech 1997 – 1999 byla členkou redakční rady časopisu Strategie. V tomto období také aktivně působila jako předsedkyně Sekce zadavatelů reklamy a také jako předsedkyně Marketingového výboru při Českém sdružení pro značkové výrobky (ČSZV).
Je vdaná. Hovoří plynně anglicky a rusky, částečně německy. Ráda cestuje, lyžuje, chodí po horách, plave a čte. V současné době se ve volném čase převážně věnuje své téměř tříleté dceři Nicole.

  • Našli jste v článku chybu?