Menu Zavřít

Odcházejí další dva Češi

25. 7. 2002
Autor: Euro.cz

Komerční banka

PRAHA (il) - Z Komerční banky (KB) odcházejí další dva z posledních klíčových manažerů: Dana Casimaty, která řídí divizi marketingových projektů, a Jiří Doubravský, šéf odboru úvěrů pro občany.
„Rozhodla jsem se odejít, protože jsem nastoupila před rokem a půl s určitými představami a lidmi, ale nyní už v této bance pro sebe nevidím budoucnost. Navíc manažeři, s nimiž jsem přišla, jsou také pryč. Je to francouzská banka a pro Čechy v ní není příliš prostoru,“ řekla Casimaty. Ta přitom byla klíčovou manažerkou KB, která jako ředitelka divize strategie a vztahy s investory řídila celý proces privatizace. Než přišla do banky, vedla marketing a prodej ve firmě Profira, která se zabývala zřizováním úvěrového registru. Předtím pět let pracovala v poradenské firmě McKinsey, kde byla projektovou manažerkou v oblasti finančnictví. Absolvovala VŠE v Praze v roce 1992 a o čtyři roky později získala titul MBA na London Business School.
Doubravský v KB pracuje již od roku 1993 jako zástupce odboru pro pražskou korporativní klientelu. O čtyři roky později se stal zástupcem ředitele odboru pro privátní individuální úvěry. Od roku 2000 byl ředitelem divize pro vývoj korporativních úvěrových produktů a z Komerční banky odchází k ke konci srpna. Letos začal řídit odbor hypoték a všech spotřebitelských půjček. Doubravský má ekonomické vzdělání a MBA získává na The Nottingham Trenst University & Brno Business School.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).