Menu Zavřít

Osamostatnili se

18. 10. 2005
Autor: Euro.cz

David Štros, Vlastislav Kusák

CIF24

PRAHA (nad) - Advokátní kancelář Glatzová & Co. opustili vedoucí advokáti David Štros a Vlastislav Kusák a založili vlastní praxi.
David Štros (31) vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, v letech 1994 až 1995 studoval na Právnické fakultě Univerzity Passau a v roce 1999 pak v Bonnu. Ve své praxi se zabývá zejména právem duševního vlastnictví, nekalou soutěží a právními aspekty farmaceutických přípravků. Je také specialistou v oblasti práva potravinářského. David Štros je ženatý a má půlročního syna. Ve volném čase se vedle rodiny věnuje zemědělství.
Vlastislav Kusák (31) absolvoval také Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Účastnil se řady studijních i pracovních pobytů v zahraničí. V poslední době se podílel zejména na majetkových převodech a restrukturalizaci v rámci českých distributorů elektřiny, na řízeních při fúzích farmaceutických společností a také například na převodech pojistných kmenů. Vlastislav Kusák je ženatý a má dvouletého syna, vedle rodiny má rád dobré víno, čerstvou mrkvovou šťávu a literaturu.

  • Našli jste v článku chybu?