Menu Zavřít

Osmička na Hradě

10. 11. 2006
Autor: Euro.cz

Španělský sál naplnilo na 500 gratulantů

Říká se, že když se dvě nuly k sobě točí, osmička z toho nikdy nebude. Skutečnost, že se kolem týdeníku EURO a vydavatelství EURONEWS nikdy žádné nuly netočily, netočí a točit nebudou, potvrdila i velkolepá oslava osmých narozenin časopisu českých podnikatelských a finančních kruhů ve Španělském sále Pražského hradu.
Po osmi letech od svého založení si týdeník EURO udržuje vedoucí pozici mezi ekonomickými periodiky na českém trhu, co se týká exkluzivních zpráv, prodaného nákladu a inzertního výkonu. Že zároveň dobře plní roli magazínu pro představitele byznysu, potvrdila tradiční účast více než čtyř set generálních ředitelů a vrcholných manažerů významných společností, ale i zástupců politické či kulturní oblasti na této oslavě.
Hlavním hostem slavnostního večera v úterý 24. října byl prezident České republiky Václav Klaus, který na narozeniny týdeníku EURO přišel již pošesté. Věrna týdeníku zůstala i trojice jeho kmotrů Dan Ťok z K&K Kapital Group, Vratislav Kulhánek ze společnosti Škoda Auto a majitel developerské firmy Sekyra Group Luděk Sekyra. Vydavatel týdeníku EURO, akciová společnost EURONEWS, během večera předal Nadačnímu fondu manželů Livie a Václava Klausových peněžitý dar ve výši sto tisíc korun.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).