Menu Zavřít

PARTNERSTVÍ ZA ODMĚNU

3. 8. 2001
Autor: Euro.cz

KPMG

Novým partnerem oddělení consultingu v KPMG Česká republika byl jmenován Stanislav Červeňan (33). Jeho úkolem je rozšíření spektra poradenských činností této společnosti, pro kterou začal pracovat již v roce 1993 jako konzultant. V roce 19 96 byl jmenován do funkce manažera. Před příchodem do KPMG působil na různých pozicích v podniku Aero Vodochody. Červeňan vystudoval ČVUT v Praze a International Management Center v Budapešti. Zajímá se o literaturu, hudbu, cesto vání a otázky životního prostředí.

Roger Gascoigne (32) se stal partnerem oddělení auditu, je odpovědný za tým pro otázky pojišťovnictví, který pomáhal vybudovat.

Gascoigne je britské národnosti a pro KPMG začal pracovat v roce 1989 v Londýně. V roce 1993 nastoupil do oddělení auditu pro německy mluvící klienty v pražské kanceláři. Je členem Komory auditorů Anglie a Walesu. Ve volném čase se věnuje závodům formule 1, literatuře a studiu jazyků.

Daňové oddělení má novou partnerku. Stala se jí Marika Konečná (47), která se specializuje na daně z příjmu právnických osob, mezinárodní daňové právo a daně z přidané hodnoty. Konečná je řecké národnosti, vystudovala Vysokou školu ekonom ickou (VŠE) v Praze. Po ukončení studia zde přednášela a v roce 1981 získala vědeckou aspiranturu. V roce 1994 získala titul docenta. V KPMG začala pracovat v roce 1993 a v roce 1995 byla jmenována do funkce manažera. Volné chvíle věnuje svým dvěma dětem, literatuře a divadlu.

Petr Krejčíř (36), partner oddělení auditu v Brně, začal ve společnosti pracovat v roce 1992. Byl členem týmů pracujících na zakázkách pro významné klienty v období privatizace a asistoval při jejich vstupu na český trh. Krejčíř vystudoval ekonomii na VUT Brno.

Ve skupině auditu je novou partnerkou Donna Mathieu (32). Je kanadské národnosti a v KPMG začala pracovat v roce 1989 v Ottawě. Po působení na Bahamách se v roce 1996 odstěhovala do Prahy. Vystudovala Carleton University v Kanadě a je členkou kanadské Komory auditorů. Mezi její koníčky patří sport (golf, tenis, běh a lyžování), cestování a četba. Ráda tráví čas se svými dvěma psy.

CIF24

Auditem průmyslových a obchodních společností se zabývá Jan Martínek (32) působící ve firmě od roku 1992. Vystudoval VŠE v Praze a úspěšně dokončil Executive MBA. V roce 1996 se stal českým statutárním auditorem a je členem vý boru pro auditorské směrnice Komory auditorů ČR. Je ženatý a ve volném čase rád cestuje, hraje squash, věnuje se četbě a zabývá se jógou.

Skupinu řízení rizika informačních systémů vede Eva Racková (33). Ve společnosti pracuje od roku 1993 a od roku 1994 se specializovala na audit finančních institucí. Hraje volejbal, cvičí aerobik, ráda čte a pracuje na zahrádce.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).