Menu Zavřít

Pavel Fára, Libor Vacek

29. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Dvořák & spol.

partneři

WT100

Advokátní kancelář Dvořák & spol. se rozrostla. Na pozici partnerů nastoupili Pavel Fára a Libor Vacek, kteří přicházejí z pražské pobočky mezinárodní advokátní kanceláře Clifford Chance.
Pavel Fára se zaměřuje na poradenství týkající se fúzí a akvizic v oblasti nemovitostí, obchodní právo a dále se věnuje oblasti práva životního prostředí. Absolvoval Právnickou fakultu UK a je advokátem zapsaným na seznamu České advokátní komory. Je též členem hlavních profesních organizací v oblasti nemovitostí, a to Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí a české Rady pro šetrné budovy.
Libor Vacek se zabývá právním poradenstvím týkajícím se financí, bankovnictví a kapitálových trhů a dále se věnuje problematice zadávání veřejných zakázek a PPP. Dříve spolupracoval s předními mezinárodními advokátními kancelářemi a poskytoval poradenství pro významné zahraniční i české banky a investiční společnosti. Vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity. Během své více než desetileté praxe Vacek mimo jiné působil jako člen legislativních komisí Asociace PPP a Unie investičních společností ČR (dnes AKAT ČR) a jako spoluautor napsal komentáře ke koncesnímu zákonu a k zákonu o investičních společnostech a investičních fondech.

  • Našli jste v článku chybu?