Menu Zavřít

Personální změny

14. 3. 2008
Autor: Euro.cz

Krátce

Metro

Novým šéfredaktorem deníku Metro se stal Josef Rubeš (33), který prošel kariérou v Lidových novinách, Denním telegrafu a Českém deníku. Do Metra přichází z pozice zástupce vedoucího domácí redakce MF Dnes. Je absolventem Filozofické fakulty UK a Middlesex University v Londýně. Metro se od 7. dubna sloučí s dalším bezplatným deníkem Metropolitní Expres.

Citibank

Tiskovým mluvčím Citibank v České republice se stal Pavel Vlček (29). V týmu vedeném viceprezidentem pro public affairs Martinem Švehlou bude odpovědný za externí a interní komunikaci banky. Vlček vystudoval politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Absolvoval také roční stáž na Ludwig-Maximilians-Universität v Mnichově a kurz London School of Public Relations. Do Citibank přichází z vydavatelství Economia, kde působil jako vedoucí rubriky marketing v časopise Marketing & Media.

Satjan

Výrobce lehkých střešních krytin a trapézových profilů Satjam ze skupiny Pruszyński Group chce na Slovensku rozšířit obchodní síť a získat tam nové odběratele. Firma proto posílila obchodní tým a do čela Satjam SR nově nastoupil Lubomír Korchňák (35), který přešel z pozice výkonného ředitele konkurenční společnosti ROVA SK.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).