Menu Zavřít

Petr Šuba, Jozef Semančín

11. 4. 2011
Autor: Euro.cz

Havel, Holásek & Partners

partner, vedoucí advokát

MMF24

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners posílila tým slovenské pobočky o partnera Petra Šubu (36) a vedoucího advokáta Jozefa Semančína (36).
Šuba bude prvním slovenským partnerem kanceláře. Specializuje se na poskytování právního poradenství v oblasti fúzí a akvizic, privatizací, v otázkách poskytovaní státní pomoci před a po vstupu do EU včetně soutěžního práva, pracovního práva, akvizic nemovitostí a zastupovaní klientů v soudních/arbitrážních sporech. Vystudoval právo na Právnické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě a Harvard Law School v Cambridgi. Je členem Slovenské advokátní komory a Mezinárodní advokátní komory, hovoří plynně anglicky, německy a rusky.
Jozef Semančín se specializuje na oblast bankovního a finančního práva včetně komplexních strukturovaných finančních transakcí, práva cenných papírů a derivátů, konkurzního práva a práva společností. Je absolventem Právnické fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košicích a titul LL.M. získal na Univerzitě Cambridge. Hovoří plynně anglicky a ovládá základy srbského, ruského a hebrejského jazyka.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).