Menu Zavřít

PO ČTVRTINĚ STOLETÍ ODCHÁZÍ

25. 9. 2001
Autor: Euro.cz

ArvinMeritor

WT100

TROY, Michigan – Místopředseda představenstva a prezident společnosti ArvinMeritor Bill Hunt rezignoval. Oznámila to minulý týden ArvinMeritor, Inc. (ARM), mateřská společnost výrobního závodu Meritor LVS Liberec. Za agendu odstupujícího Billa Hunta přebírá odpovědnost Larry Yost, předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti.
Po 25 letech u Arvin Indus–tries a ArvinMeritor plánuje Hunt založit v Indianapolis kapitálovou společnost se zaměřením na investiční možnosti nejen v automobilovém průmyslu, ale i v jiných oblastech průmyslu.
ArvinMeritor, Inc. je globálním dodavatelem široké palety integrovaných systémů, modulů a součástek pro výrobce lehkých vozidel, průmyslových nákladních automobilů, přívěsů a speciálních zařízení a příslušenství pro dovybavení s celkovým ročním obratem ve výši sedmi miliard amerických dolarů. Dále je špičkovou firmou v oblasti aplikací potahování cívek včetně aplikací pro dopravu, elektrické spotřebiče, stavebnictví a výrobu nábytku. Společnost se sídlem ve městě Troy v americkém státě Michigan zaměstnává celkem 36 000 lidí ve více než 150 výrobních závodech ve26 zemích světa. S akciemi společnosti se obchoduje na burze v New Yorku, kde jsou vedeny pod symbolem ARM.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).