Restaurace a Víno
Chci touto cestou ocenit práci Vašeho spolupracovníka Milana Ballíka, který píše do rubrik Restaurace a Víno. Články o víně jsou velice přehledné, aktuální a zdá se mi neopsané - což bývá v ostatních časopisech zcela normální jev. Hodnocení restaurací mi ze začátku dělalo problémy, nemohl jsem si zvyknout na příliš subjektivní a až odvážně kritický přístup. Dnes však musím s omluvou zpětně říci, že pan Milan Ballík je opravdu odborník, který vidí věci v širších souvislostech a píše o nich velice výstižně. V žádném případě jeho příspěvky nepokulhávají za celkovou úrovní časopisu, spíše naopak. Takových autorů více, na tomto poli - pominu-li legendárního Sašu Mikšovice - se jich nedostává. Takže pochvala panu Ballíkovi, o kterém jsem doposud neslyšel.
Aleš Hrubý, Brno