Menu Zavřít

POD VEDENÍM ANGLIČANŮ

19. 7. 2001
Autor: Euro.cz

CCB ČR

Ředitelem sekce marketingu společnosti Coca-Cola Beverages (CCB) Česká republika se stal Angličan Tim Brett (31). Vystudoval St. Andrews University ve Skotsku, kde získal titul Master of Arts History. Od roku 1991 pracoval na různých marketingových pozic ích u společnosti United Distillers, naposledy jako brand manager whisky Johnnie Walker. Poté působil jako senior brand manager u společnosti Walkers Crisps. Roku 1997 nastoupil do společnosti The Coca-Cola Company v Rumunsku, kde pracoval na různých pozicích.

Další Angličan Stephen Lusk (29) je obchodním ředitelem uvedené společnosti. Vystudoval marketing na University of Ulster. Od roku 1989 pracoval v takzvaném Coca-Cola systému v Irsku na různých pozicích v prodeji a marketingu. Od roku 1997 byl regionálním manažerem společnosti Coca-Cola Enterprises v Německu.

MMF24

V České republice patří společnost Coca-Cola Beverages mezi desítku největších dodavatelů. Podle žebříčku výrobců potravinářského zboží její obra t v roce 1998 dosáhl 3,5 miliardy korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).