Menu Zavřít

Podnikáte? Bez webu vlastně nejste

1. 10. 2018
Autor: PNM International

Internet se stal telefonním seznamem, katalogem i nákupní galerií. Dokonce celý náš business se dnes dá realizovat bez kamenných prodejen, pouze přes webovou stránku. Jenomže ti z nás, kteří se dostali do područí různých agentur, možná na vývoj svých webových stránek zanevřeli. Nechtěli jste nic speciálního, ale i tak byla cena v řádu desítek tisíc.

Chcete levné webové stránky? Nehledejte lidi, kteří vám je udělají, ale systém, na kterém se dají postavit svépomoci. Nemusíte být programátor ani grafik, abyste to zvládli. Práci, kterou byste odvedli sestavováním zadání pro externí dodavatelskou firmu, udělat musíte tak či tak. Pokud se však pustíte do webovek vlastními silami, budete mít vše pod kontrolou. Už nebudete muset na výměnu ceníku na stránkách čekat tak dlouho, až nebude platným. Ani změna adresy sídla firmy nebude trvat dva měsíce. Díky systému Saywebpage si snadno sestavíte stránky na míru i bez nutnosti učit se programovat.

Webové stránky na vlastní doméně

Vytvořit vlastní webové stránky si lze i na vlastní doméně. Už nemusíte mít svůj web na nepovedené adrese nějakého blogové systému a snižovat tak důvěryhodnost své firmy. Na systému Saywebpage v rámci balíčku získáte zdarma vlastní doménu s koncovkou .cz, nebo si převedete doménu, kterou již vlastníte. Stačí na stránkách služby požádat o přesměrování této domény.

Vyberte si vhodnou šablonu

Saywebpage nabízí řadu velice povedených responzivních šablon pro soukromé i firemní stránky. Vyberte si, která bude základem vaší webové prezentace. Naučte se ale na šablony koukat s nadhledem. Volba šablony je pro finální vzhled webu mnohdy méně důležité, než si myslíme. Žádná se vám v nabídce nezdá, protože na jedné je auto, na druhé oblečení, no a vy přece poskytujete realitní služby? Stačí vyměnit hlavní obrázek a šablona se tím vizuálně zcela změní.

Skvělý editor stránek nabízí řadu možností, jak každou šablonu přizpůsobit našim potřebám, a to opět bez externích firem či znalosti programování. Snadno si změníte barvu pozadí podle svého corporate designu, samozřejmostí je možnost změny typu písma, jeho barvy, formátování zarovnávání textu i nastavení okrajů stránky. Umíte používat textové editory, jako je například MS Word? Tak v tom případě na Saywebpage zvládnete sestavit i vlastní webové stránky.

E-maily jako součást služby

V rámci služby máte možnost nejen využívat systém na tvorbu a následnou editaci webových stránek, ale i mít e-mail s vlastní doménou. Podle zvoleného cenového balíčku jednu, nebo hned tři e-mailové adresy.

Náklady, které v měsíčním rozpočtu nemusíte vůbec řešit

Možnost vytvořit si vlastní webové stránky je nabízená jako služba ve dvou balíčcích. Základní, za 99 Kč měsíčně (plus DPH), vám umožní postavit si web na vlastní doméně, bez reklam a s jednou e-mailovou schránkou. V ceně je nabízený hosting 500 MB s domenou .cz.

Pokud potřebujete více, tedy hosting 1200 MB, až tři e-mailové adresy a třeba i napojení na Google Analytics, zaplatíte 175 Kč měsíčně (plus DPH).

Pokud byste přece jen na začátku ocenili pomoc se sestavením webu s tím, že si pak správu nad webem převezmete, za 2000 Kč pro vás firma připraví webový návrh stránek až o šesti sekcích. A ušetří tak váš čas, který je v podnikání tím nejdražším.

Ale zvládnete to i svépomoci – takže už žádné zbytečné investice

Tvorba webových stránek zdarma je díky Saywebpage realitou. Platíte jen zanedbatelný poplatek za užívání služby. Přitom máte možnost editovat texty, obrázky i vzhled svých webových stránek bez cizí pomoci a kdykoliv potřebujete.

Celý systém nabízí rychlé načtení webových stránek a nejen to. Samozřejmostí je i jejich správná optimalizace tak, aby byla tzv. SEO friendly. Tedy aby vyhledávače, jako jsou například Google nebo Seznam, dokázaly vaše stránky snadno najít. Záleží pak už jen na vás, jak dokážete web naplnit vhodnými a optimalizovanými texty a informacemi.

MMF24

A jak vytvořit web, aby byl funkční na všech zařízeních? Tedy na různých typech webových prohlížečů, ale i na mobilních telefonech či tabletech? S tím si hlavu lámat nemusíte. Saywebpage je systém, který má tuto problematiku vyřešenou už ve svém základu a se službou získáváte systém, na kterém postavíte responzivní stránky. Ty se dokážou přizpůsobit každému prohlížeči i zařízení.

Zkuste si to zdarma

Pojďte si to vyzkoušet třeba hned! Po dobu 30 dnů můžete systém pro tvorbu vlastních webových stránek využívat zcela zdarma. Nemusíte dokonce ani zadávat číslo své platební karty, takže k žádnému automatickému zpoplatnění služby po měsíčním zkušebním používání nedojde. Celý systém je v češtině a je snadno pochopitelný i pro laiky. Pro pochopení celého systému je k dispozici i výborně připravená videoprezentace průvodce editací.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).