Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

24. července – Předpokládaný termín pro vydání podílových listů otevřeného podílového fondu Růstového, Newton Investment, OPF. Fond vznikne otevřením Investičního fondu Newton, které již koncem května schválila Komise pro cenné papíry.

  1. V budově Strojimportu v Praze začne ve 13 hodin řádná valná hromada PPF investičního holdingu.
  1. Akciová společnost Baader Securities svolala mimořádnou valnou hromadu na poledne do Paláce Adria v Praze. Očekává se zvýšení základního jmění společnosti z 32 na 48 milionů korun.

26. července – Řádná valná hromada Západočeské plynárenské se sejde ve velkém sále areálu Plzeňského Prazdroje v Plzni v deset hodin.

27. července – Má být vypsána nabídka odkupu akcií společnosti IPS pro její akcionáře. Švédský stavební gigant Skanska, který v minulých dnech získal majoritní balík IPS, zaplatí podle Mladé fronty Dnes minoritním akcionářům v povinném výkupu 191 korun za jednu akcii.

ebf - tip - debata

28. července – Osmnáctá hodina je nejzazší časovou hranicí pro projevení předběžného zájmu případných strategických investorů o 51procentní státní podíl v Českých radiokomunikacích. Zájem je nutno doložit u společnosti ABN Amro Rotschild, která je poradcem vlády a FNM pro privatizaci Českých radiokomunikací.

  1. Čedok pořádá řádnou valnou hromadu od deseti hodin v sídle společnosti v Praze 1, Na Příkopě 18.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).