Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

27. 7. 2001
Autor: Euro.cz

3. července – Poslanecká sněmovna má vyslechnout vládní zprávu o řešení situace v Investiční a Poštovní bance.

4. července – Osmá řádná valná hromada akciové společnosti ČEZ má projednat zprávu o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti, schválit účetní závěrku za rok 1999 a rozhodnout o rozdělení zisku. Jsou očekávány i změny v orgánech společnosti a změna stanov.

– Výroční zpráva představenstva, návrh na úhradu ztráty za rok 1999, snížení základního jmění, zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií společnosti a změna podoby akcií společnosti ze zaknihovaných na listinné jsou na programu řádné valné hromady společnosti Vinium. Akcionáři by měli rozhodnout i o návrhu na odvolání a volbu členů dozorčí rady a o změně stanov.

5. července – Drůbežářský podnik Libuš má na programu řádné valné hromady zprávu představenstva o podnikatelské činnosti společnosti, o stavu jejího majetku a o účetní závěrce za loňský rok, návrh na rozdělení zisku, návrh na odměňování členů orgánů společnosti, podnikatelský záměr na letošní rok, volbu člena dozorčí rady a změnu stanov.

CIF24

– Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 1999, roční účetní závěrka a návrh na vypořádání hospodářského výsledku, schválení odměn členů představenstva a dozorčí rady, změna stanov společnosti a volba člena představenstva čeká účastníky řádné valné hromady Královského pivovaru Krušovice.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).