Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

19. června – Setkání měst a obcí, jež neopodstatněně odvedly daň z převodu nemovitostí. Akci zorganizovala radnice města Kladno, která žádá zpět daň za převod dvou tisíc privatizovaných bytů v celkové výši 38 milionů korun.

20. června – Česká pojišťovna by na své řádné valné hromadě měla projednat zprávu představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku, pozměnit stanovy a složení orgánů společnosti.

21. června – Společnost TMP – Telekomunikační montáže Praha se na řádné valné hromadě bude zabývat zprávou představenstva o podnikatelské činnosti společnosti v roce 1999 a čeká ji i rozhodnutí o zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií a změna stanov.

  1. Valná hromada společnosti ŽĎAS má na programu výroční zprávu o podnikatelské činnosti za rok 1999 a hlavní záměry obchodního plánu na rok 2000.
  1. OKD má na řádné valné hromadě schválit roční účetní závěrku a návrh na vypořádání zisku dosaženého za minulé období, projednat zprávu představenstva o prodejích a přesunech majetku, pravidla pro výplatu dividend.

22. června – Termín splatnosti miliardové obligace s úrokem 13,5 procenta, kterou má splatit ostravská hutnická společnost Vítkovice.

MMF24

  1. Zprávu představenstva o činnosti Živnostenské banky v roce 1999, změnu stanov, návrh na úhradu ztráty, udělení absolutoria členům představenstva a dozorčí rady by měla projednat řádná valná hromada.

23. června – Zetor má na mimořádné valné hromadě rozhodnout o snížení základního jmění společnosti, a to snížením jmenovité hodnoty akcií.

  1. Mimořádná valná hromada společnosti Deza má projednat zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).