Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

23. 7. 2001
Autor: Euro.cz

12. června – Má být podepsána smlouva mezi hlavním městem Prahou a Deutsche Telekomem AG. Bude se týkat kapitálové účasti DTAG ve společnosti PRAGONET.

  1. Mimořádná valná hromada společnosti Tatra Kopřivnice má na programu změny ve stanovách a v orgánech společnosti a zvýšení základního jmění nepeněžitými vklady formou kapitalizace pohledávek.
  1. Schválit roční účetní závěrku, návrh na rozdělení zisku za rok 1999, odměny členů statutárních orgánů a projednat zprávu dozorčí rady má řádná valná hromada společnosti Léčiva.

14. června – Začíná mezinárodní seminář Brownfields – nevyužitý potenciál rozvoje. Organizátory akce jsou město Ostrava a ministerstvo životního prostředí. Tématem bude revitalizace území postižených průmyslovou činností a jejich následné využití pro nové podnikatelské aktivity. Američtí odborníci by měli v rámci semináře analyzovat možnosti úprav a využití území v Ostravě–Hrušově o rozloze 24 hektarů.

  1. Pražská energetika má na programu řádné valné hromady schválení zprávy představenstva o podnikatelské činnosti, účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok 1999, včetně stanovení výše a způsobu výplaty dividend a tantiém; návrh změn ve stanovách společnosti a jeho schválení; změnu ve složení dozorčí rady společnosti.

15. června – Řádná valná hromada společnosti Škoda Praha má schválit roční účetní uzávěrku, odměny členů představenstva a dozorčí rady a změnu stanov společnosti, odvolat a zvolit členy statutárních orgánů a rozhodnout o rozdělení zisku za rok 1999.

CIF24

16. června – Pražská plynárenská má na programu řádné valné hromady schválení zprávy představenstva o podnikatelské činnosti a o stavu majetku společnosti za rok 1999, roční účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok 1999, rozhodnutí o odměňování členů představenstva a dozorčí rady, změnu stanov a změnu ve složení dozorčí rady.

  1. Mimořádná valná hromada společnosti Lovochemie projedná zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií a rozhodne o změně podoby, hodnoty a počtu akcií.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).