Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

24. 7. 2001
Autor: Euro.cz

5. června – Mimořádná valná hromada společnosti Železnobrodské sklo má schválit roční účetní závěrku a návrh na rozdělení zisku, rozhodnout o snížení základního jmění, změně stanov společnosti a o odkupu obchodního podílu ve společnosti Titania, s. r. o.

6. června – Sellier & Bellot na mimořádné valné hromadě, svolané na žádost akcionářů vlastnících akcie, jejichž jmenovitá hodnota přesahuje deset procent základního jmění společnosti, bude měnit stanovy a řešit změny ve statutárních orgánech společnosti.

  1. Byla svolána první schůzka věřitelů společnosti Královopolská. První přezkumné řízení přihlášených pohledávek bylo stanoveno na září. Na podnik byl prohlášen konkurs 22. února, vedení se proti tomu odvolalo ke Krajskému obchodnímu soudu v Brně.
  1. Společnost ČEZ se rozhodla, že k tomuto datu předčasně splatí svoji třetí emisi tuzemských obligací v objemu čtyř miliard Kč, s úrokem 11,3 procenta.

7. června – Mimořádná valná hromada Lesní společnosti Královský Hvozd se bude zabývat mimo jiné důvody a podmínkami nákupu minoritního podílu v Lesní společnosti Opočno, přesahujícího 24 procent základního jmění společnosti, představenstvem společnosti. Projedná zprávu dozorčí rady o podílech členů statutárních orgánů a osob jim blízkých ve firmě PML–AUTO.

8. června – Řádná valná hromada Českého Telecomu má na programu zprávu představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti, účetní závěrku, návrh na rozdělení zisku a stanovení tantiém za rok 1999 a změnu stanov. Odvolá a zvolí členy představenstva a dozorčí rady, s výjimkou členů dozorčí rady volených zaměstnanci.

MMF24

9. června – Metrostav má na řádné valné hromadě projednat zprávu představenstva k současnému stavu společnosti a jejímu výhledu do budoucnosti, schválit roční účetní závěrku a rozdělení zisku za rok 1999 a rozhodnout o změně stanov a členství v orgánech společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).