Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

23. 7. 2001
Autor: Euro.cz

23. května – V Praze bude zahájen osmý ročník mezinárodního veletrhu telekomunikační techniky ComNet Prague 2000, který potrvá do 25. května. Jako doprovodné akce budou probíhat praktická expozice technických řešení ComNet Solutions Park a třetí ročník konference týdeníku Computerworld.

  1. Řádná valná hromada společnosti Baader Securities má na programu změnu stanov, zprávu o činnosti společnosti, schválení účetní závěrky a vypořádání hospodářského výsledku za rok 1999.

24. května – O zvýšení základního jmění společnosti TOS Čelákovice zhruba o 93,74 milionu na 124,99 milionu korun má rozhodnout valná hromada.

25. května – Bude zahájena konference Energie 2000, jejímiž pořadateli jsou Pražská teplárenská, Teplárenské sdružení ČR a EuroHeat and Power, unichal. Potrvá do 27. května a hlavními tématy jsou kombinovaná výroba elektřiny a tepla, dálkové vytápění a chlazení, využití zdrojů a ochrana životního prostředí.

26. května – Společnost Rapid projedná na své řádné valné hromadě zprávu představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 1999 a hlavní úkoly na rok 2000.

CIF24

  1. Řádná valná hromada firmy ETA se bude zabývat zprávou představenstva o jeho činnosti, o hospodaření společnosti v roce 1999 s návrhem na vypořádání ztráty. Měla by rovněž schválit prodej části podniku – provozu topných těles, změnu stanov a změny ve statutárních orgánech společnosti.

27. května – Na mimořádné valné hromadě společnosti Consus investiční fond má být projednáno rozhodnutí Komise pro cenné papíry ohledně otevření investičního fondu a jeho zabezpečení.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).