Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

27. 7. 2001
Autor: Euro.cz

9. května – Česká národní banka zveřejní údaje o devizových rezervách k letošnímu 30. dubnu a saldo devizových obchodů k 31. březnu.

  1. Řádná valná hromada Wienerberger Cihlářský průmysl projedná výroční zprávu za rok 1999, roční účetní závěrku, návrh na rozdělení zisku, zprávu představenstva o běžné obchodní činnosti, odvolá a zvolí členy představenstva i dozorčí rady a rozhodne o jejich odměňování.

10. května – Řádná valná hromada Elektrárny Kolín má na programu zprávu představenstva o činnosti a hospodářských výsledcích za rok 1999, návrh na rozdělení zisku včetně výše a způsobu vyplácení dividend a tantiém, volbu a odvolání členů dozorčí rady. Rozhodnout má také o dividendách za rok 1992 až 1995.

  1. Prefa Brno. Řádná valná hromada má rozhodnout o roční účetní závěrce a rozdělení zisku za rok 1999, změně stanov a změně ve složení představenstva společnosti.

11. května – STOCK Plzeň má na řádné valné hromadě schválit roční účetní závěrku za rok 1999, rozhodnout o rozdělení zisku a o odměňování členů dozorčí rady.

ebf - tip - debata

12. května – ICOM transport má na programu řádné valné hromady projednání účetní uzávěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok 1999 a projednání podnikatelského záměru na rok 2000.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).