Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

26. 7. 2001
Autor: Euro.cz

25. dubna 2000 – Kanadská petrolejářská skupina Norex se bude ucházet o vstup do pardubické rafinerie Paramo. Nabídku firmy do prvního kola výběrového řízení, které na privatizaci Parama vypsal Fond národního majetku, předá FNM prezident mateřské společnosti Norex Petroleum Alex Rotzang.

– Železárny a drátovny Bohumín. Projednat změny ve složení představenstva a dozorčí rady, změny stanov společnosti včetně schválení úplného novelizovaného znění – to jsou body jednání mimořádné valné hromady.

26. dubna 2000 – Expandia Banka má rozhodnout na mimořádné valné hromadě o navýšení základního jmění, odvolat a zvolit členy dozorčí rady.

– Moravské naftové doly. Řádná valná hromada projedná mimo jiné roční účetní zprávu o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti za rok 1999, návrh na rozdělení zisku, záměry rozvoje podnikatelské činnosti společnosti na rok 2000, změnu stanov.

27. dubna 2000 – Mimořádná valná hromada Rukavičkářských závodů Dobříš má na programu změnu stanov, podnikatelský záměr společnosti na příští období a změnu dozorčí rady.

– n Společnost STAROBRNO má na řádné valné hromadě jednat o výroční zprávě za uplynulý obchodní rok 1999 a výhledu na rok 2000, návrhu na zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií společnosti, důvodové zprávě představenstva k projektu sloučení společnosti

s a. s. STAROBRNO–HOLD.

28. dubna 2000 – Drůbežářské závody Klatovy mají na programu řádné valné hromady projednání roční účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok 1999, změnu stanov, odvolání a volbu členů dozorčí rady a představenstva.

CIF24

– Na mimořádné valné hromadě Mlékáren Klatovy se má jednat o zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií společnosti a změně stanov.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).