Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

24. 7. 2001
Autor: Euro.cz

7. 3. 2000 Zastupitelstvo města Protivín by mělo jednat o případné koupi protivínského pivovaru Platan. Cena za pivovar, který je součástí Jihočeských pivovarů společně s českobudějovickým Samsonem a třeboňským Regentem, činí 200 milionů korun.

8. 3. 2000 Sokolovská uhelná. Mimořádná valná hromada má projednat zprávu dozorčí rady o výsledku přezkoumání výkonu působnosti představenstva na základě žádosti akcionáře společnosti Metalimex, schválit změnu stanov a změny ve statutárních o rgánech.

n Pivovarský holding. Mimořádná valná hromada bude odvolávat a volit členy dozorčí rady.

n ČKD Dopravní systémy. Schůze konkursních věřitelů bude volit věřitelský výbor a projedná zprávu správce o jeho činnosti, další postup konkursu, případnou perspektivu obnovy výroby a prodej strategickému partnerovi.

9. 3. 2000 Východočeská plynárenská. Mimořádná valná hromada bude projednávat žádosti o udělení souhlasu k převodu akcií na jméno, udělení souhlasu valné hromady k převodu akcií a. s. VČP, znějících na jméno společnosti Ruhrgas Aktienges ellschaft, na společnost Ruhrgas Energie-Beteiligungs-Aktiengesellschaft a změny ve složení dozorčí rady společnosti.

EBF24

10. 3. 2000 Česká rafinérská. Mimořádná valná hromada má na programu kromě jiného výměnu generálního ředitele Ivana Ottise za generálního ředitele Kaučuku Kralupy Radomíra Věka. n Agrodat. Mimořádná valná hromada má na programu schválení návrhu na snížení základního jmění společnosti z 340 649 000 Kč na 180 543 970 Kč.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).