Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

19. 7. 2001
Autor: Euro.cz

29. 2. 2000 - Distribuční společnosti. Vyprší termín, dokdy má vláda dostat návrh na postup privatizace šestnácti distribučních firem. Materiál má obsahovat i vizi privatizace společnosti ČEZ a státního podniku Transgas.

1. 3. 2000 - České radiokomunikace (ČRa). Mimořádná valná hromada rozhodne o tom, zda si firma zachová majoritu ve společnosti RadioMobil (více o firmě ČRa na straně 32). Má se zde mimo jiné projednat návrh představenstva, aby ČRa koupily o d konsorcia CMobil opci na nové akcie RadioMobilu.

- Spolana. Mimořádná valná hromada je dalším krokem probíhající restrukturalizace. Rozhodne o snížení základního jmění změnou nominální hodnoty akcií z tisíce na 655 korun a o následném zvýšení jmění kapitalizací pohledávek.

- Milo, Nealko, Seliko. Akciové společnosti se ruší a vstupují do likvidace.

2. 3. 2000 - První brněnská strojírna Brno DIZ. Mimořádná valná hromada vyslechne informaci o stavu majetku za rok 1998 a projedná snížení základního jmění, změnu stanov, výměnu představenstva i dozorčí rady.

MMF24

- Český investiční holding. Náhradní mimořádná valná hromada má na programu změnu stanov a výměnu členů představenstva a dozorčí rady.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).