Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

31. července – Krajský soud v Ústí nad Labem by měl projednat případ údajného úvěrového podvodu, při němž několik podnikatelů získalo podle obžaloby v roce 1993 od Komerční banky ve Frýdku–Místku úvěr 70 milionů korun.

  1. Mimořádná valná hromada společnosti Jemča Jemnice je svolána na devátou hodinu na adrese Lopatecká 13 v Praze. Očekává se schvalování projektu splynutí společnosti s Čajovou obchodní.

1. srpna – K tomuto datu jsou splatné patnáctimiliardové bezúročné korunové dluhopisy z roku 1995. Obligace vydal FNM v roce 1995 na posílení rezervního fondu Konsolidační banky, z něhož byly hrazeny ztráty spojené s likvidací a konkursy podniků.

ebf - tip - debata

2. srpna – Akciová společnost PVT pořádá mimořádnou valnou hromadu v kongresovém sále své administrativně–provozní budovy v Praze 8 od devíti hodin na žádost akcionáře vlastnícího akcie, jejichž jmenovitá hodnota přesahuje deset procent základního jmění společnosti.

4. srpna – Řádná valná hromada společnosti Biocel se bude konat od devíti hodin v Malém sále hotelu Atom v Ostravě–Zábřehu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).