Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

27. 7. 2001
Autor: Euro.cz

15. května – Do tohoto termínu má ministr financí Pavel Mertlík připravit variantu přímého prodeje podílu státu ve společnosti Škoda Auto německému koncernu Volkswagen, který již ve firmě vlastní 70 procent akcií, a zároveň prověřit alternativní možnosti privatizace, především umístění akcií na finanční trhy. Dohodnutou cenu a podmínky prodeje poté posoudí vláda.

– Mimořádná valná hromada Třineckých železáren má rozhodnout o vydání dluhopisů v souvislosti s reemisí současných dluhopisů vydaných na základě rozhodnutí valné hromady z 25. dubna 1996.

17. května – Řádná valná hromada České spořitelny má na programu zprávu představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti v roce 1999, informace o obchodním a finančním plánu na rok 2000, rozhodnutí o změně stanov, volbu členů dozorčí rady, informace o záměru koupit části podniku Erste Bank Sparkassen (CR) a udělení souhlasu k nabytí vlastních akcií.

CIF24

19. května – Uskuteční se setkání internetových společností ze střední a východní Evropy s potenciálními investory. Schůzku pořádá společnost First Tuesday ve spolupráci s poradenskou firmou PricewaterhouseCoopers (PwC).

– Daewoo Avia na řádné valné hromadě projedná zprávu představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku za rok 1999, účetní závěrku a návrh na revitalizační opatření k vypořádání hospodářského výsledku, změny ve složení orgánů společnosti a stanov.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).