Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

26. 7. 2001
Autor: Euro.cz

17. dubna 2000 – Tesla Lanškroun. Konají se dvě mimořádné hromady, z nichž jednu svolala dozorčí rada a druhou jeden z akcionářů. První projedná plán na rok 2000 a změny v představenstvu. Na druhé by mělo představenstvo přednést zprávu o stavu majetku firmy a informovat o již uskutečněných i plánovaných převodech majetku.

18. dubna 2000 – Jemča. Řádná valná hromada projedná rozdělení zisku, změnu stanov a převod zaměstnaneckých akcií na veřejně obchodovatelné.

19. dubna 2000 – Crystalex. Mimořádná valná hromada bude jednat o zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií a změně stanov.

- Pražská plynárenská. Převody akcií, které předcházejí založení nové firmy s názvem Pražská plynárenská Holding, má schválit mimořádná valná hromada.

- Pražská energetika. Mimořádná valná hromada se bude zabývat převody akcií pro založení nové firmy – Pražská energetika Holding.

- Karlovarský porcelán. Změnu stanov má na programu mimořádná valná hromada.

21. dubna 2000 – Český investiční holding. Řádná valná hromada projedná výsledky minulého roku a návrh na změny ve vedení společnosti.

MMF24

- Zbrojovka Brno. Plánem restrukturalizace, návrhem nákupu vlastních akcií a změnami v představenstvu a dozorčí radě bude věnována mimořádná valná hromada.

- Rentiérský holding. Mimořádná valná hromada má na programu změnu stanov a zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).