Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

24. 7. 2001
Autor: Euro.cz

28. března 2000 – Paramo. Valná hromada má na programu projednání a schválení účetní závěrky za rok 1999, podnikatelský plán roku 2000, volby statutárních orgánů a schválení poskytování informací o společnosti zájemcům o její privatizaci.

29. března 2000 – Jihočeská plynárenská. Mimořádná valná hromada projedná změnu stanov, žádosti o udělení podmínečného souhlasu k převodu akcií na jméno, změny ve složení orgánů společnosti.

– Jihočeská energetika. Mimořádná valná hromada má na programu žádosti o udělení podmínečného souhlasu k převodu akcií na jméno, změny ve složení orgánů společnosti.

– Elektrárny Opatovice. Mimořádná valná hromada projedná zrušení veřejné obchodovatelnosti akcií, změnu stanov, doplňující volby orgánů společnosti a restrukturalizaci aktiv společnosti.

31. března 2000 – Končí veřejná nabídka představenstva firmy Koramo Kolín na prodeje vlastních akcií v nominální hodnotě tisíc korun v držení společnosti.

CIF24

– Sellier & Bellot. Mimořádná valná hromada má projednat změnu stanov, odvolat a zvolit členy orgánů společnosti.

1. dubna 2000 – Začne fungovat nová provozní společnost Středomoravská vodárenská, která bude zajišťovat služby v oblasti vodovodů a kanalizací pro 130 000 obyvatel okresu Olomouc.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).