Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

24. 7. 2001
Autor: Euro.cz

  1. 21. 3. 2000 – Armabeton. Mimořádná valná hromada má zvolit nové členy dozorčí rady.
  2. - Jihočeské pivovary. Mimořádná valná hromada má na programu postup restrukturalizace, změnu stanov a výměnu v orgánech společnosti.

    1. 22. 3. 2000 – Konference Interview 21. Miloš Zeman a Václav Klaus mají vystoupit s referáty na téma Perspektivy české ekonomiky ve světle reálných statistických dat.

    - Vertex. Řádná valná hromada se bude zabývat rozdělením zisku a změnou stanov

    1. 23. 3. 2000 – Burza cenných papírů Praha. Mimořádná valná hromada má schválit změny v burzovních pravidlech.

    - Asociace malých a středních podniků ČR. První valná hromada nově založené organizace se bude konat v Brně v areálu výstaviště.

    1. 24. 3. 2000 – Kotva. Mimořádná valná hromada projedná podmínky úpisu akcií s celkovou hodnotou do 100 milionů korun a bude se zabývat novým obsazením představenstva a dozorčí rady.

    - Škoda Plzeň. Mimořádná valná hromada má na programu zprávu o postupu restrukturalizace, volbu nových členů dozorčí rady a informace o dispozicích s právy k obchodnímu jménu a ochranné známce Škoda.
    - Škoda Plzeň, NERo. V aukční síni Sacré Coeur v Holečkově ulici v Praze se bude dražit 23,09 procenta akcií a. s. Škoda z konkursní podstaty firmy NERo.
    - Vagonka Studénka. Mimořádná valná hromada projedná zvýšení základního jmění, změnu stanov a výměnu členů v rozhodujících orgánech společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).