Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

18. 7. 2001
Autor: Euro.cz

- 15. 2. 2000 - Jihočeské lesy Č. Budějovice, Lesy Český Rudolec a Lesy Tábor. Mimořádné valné hromady v sídlech společností mají na programu změny v představenstvech a dozorčích radách a návrhy na zrušení veřejné obchodovate lnosti akcií.

-17. 2. 2000 - Lesy Chlumec nad Cidlinou, Lesy Protivín, Lesní společnost Telč, Lesy Křivoklát, Lesy Vyšší Brod, Lesy Kaplice, Lesy Jindřichův Hradec a Lesní společnost Hořice. Mimořádné valné hromady se stejným programem jako u hromad lesn ích společností svolaných na 15. února.

CIF24

-18. 2. 2000 - Kotva. Mimořádná valná hromada bude volit nové členy představenstva a dozorčí rady a projedná změnu stanov. n Sběrné suroviny Praha. Mimořádná valná hromada se bude zabývat návrhem na snížení základního jmění, jímž se má uhradit předchozí ztráta. n Pivovar Velké Popovice. Mimořádná valná hromada projedná další úpisy nových akcií.

-19. 2. 2000 - IPB. Mimořádná valná hromada projedná návrh na zvýšení základního jmění. Návrh počítá s dvoukolovým úpisem nových akcií až do dvojnásobku nynějšího základního jmění (další informace na str. 18)

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).