Menu Zavřít

Pořiďte si vysokozdvižný vozík z oficiálního bazaru a ušetříte nejen peníze

15. 7. 2019
Autor: PNM International

Koupit dnes vysokozdvižný vozík, který je velmi vítaným pomocníkem a v některých provozech dokonce nezbytností, nepředstavuje žádný velký problém. Na trhu se objevuje celá řádka značek, ať už nových, nebo ojetých vozíků. Rozdíly ale vznikají v ceně, a především v kvalitě. Nákupem v oficiálním bazaru vysokozdvižných vozíků STILL nešlápnete vedle, naopak se vám dostane prověřeného a fungujícího stroje, který vám bude sloužit další dlouhé roky.

Nákup z bazaru se vyplatí

Protože vysokozdvižný vozík se při dobrém zacházení a pravidelných opravách může dožít i několika desítek let, je jasné, že se na trhu budou objevovat i použité modely, které už svému původnímu majiteli dosloužily. Pokud zrovna takový kousek manipulační techniky sháníte, jsou pro vás použité vozíky staršího data velmi atraktivní alternativou. Největším lákadlem k pořízení takového vozíku je samozřejmě cena. Ta se v případě ojetých vysokozdvižných vozíků může od těch nových lišit řádově o tisíce i desetitisíce korun, což už představuje výraznou úsporu. Konkrétní cena závisí na míře opotřebení a druhu daného vozíku.

Vozíky s prověřenou historií a dokonalým technickým stavem

Otázkou je ale kvalita každého jednotlivého kusu. Nechcete si pořídit vozík z bazaru, a neustále se s ním vláčet po opravách místo toho, aby vám další desetiletí pomohl vydělávat peníze. Proto má bazar STILL veškeré své nabízené vozíky dokonale zmapované. Všechny disponují jakýmsi rodným listem. Při vybírání znáte rok výroby a veškerou historie používání. Po výkupu od jeho předchozího majitele prochází vysokozdvižné vozíky podrobnou kontrolou a servisem. Jinak řečeno, můžete si být jistí tím, co kupujete. Žádné překvapení v podobně technické závady či jiné nedokonalosti na vás nečeká.

Podle kategorie víte, jaký vozík kupujete

Aby byla klasifikace použitých vozíků snazší, a vy jste opravdu věděli, v jakém stavu se vozík nachází, používá STILL celoevropský systém kategorizace. Podle stanovených parametrů (stav techniky, záruka, vzhled, stáří a stav baterie) obdrží vozík jednu ze tří nálepek: zlatá, stříbrná, bronzová. Na základě kategorie se mimo jiné určuje i cena. Každý vysokozdvižný vozík bazar je i bez ohledu na kategorii plně funkční.

Vysokozdvižné vozíky STILL

Bronzová

Jedná se o provozuschopný vozík s alespoň ještě šesti měsíci platnou technickou prohlídkou (UVV). Nenajdete na něm žádné netěsnosti. Uvnitř vozíku se nachází neporušené sedadlo s funkčním bezpečnostním pásem. Pneumatiky nevykazují žádné porušení, mají minimálně 10 mm hluboký profil. Ve vozidle je baterie ne starší než vozík samotný, pro elektrické a LT-vozíky je k dispozici vhodná nabíječka. Na vozík se již nevztahuje záruka.

Stříbrná

Ke všem předcházejícím požadavkům bronzové úrovně přidáme téměř nové pneumatiky s alespoň 80% hloubkou profilu, plně funkční zkontrolovanou baterii a nový lak. Technický stav vozíků je pravidelně kontrolován a udržován, technická prohlídka byla nově provedená. Na vozík se vztahuje záruka na 3 měsíce či 300 provozních hodin, v závislosti na tom, kterého z těchto milníků dosáhnete dříve.

Zlatá

Na zlaté úrovni se můžete plně spolehnout na technický stav vozidla. Kromě nově provedené technické prohlídky byly zkontrolované a případně vyměněné všechny opotřebitelné díly. Vozík není starší pěti let, disponuje novými pneumatikami a maximálně 24 měsíců starou baterií. Díky novému laku vypadá jako nový. Záruka trvá 6 měsíců nebo 600 pracovních hodin.

Vyberte si z širokého sortimentu

Široký sortiment bazaru STILL obsahuje různé typy vozíků. Mimo klasických vysokozdvižných v elektrické, plynové nebo dieselové variantě si vyberete také z ručně vedených vysokozdvižných vozíků, vozíků s plošinkou či vertikálních nebo horizontálních vozíků.

Přímý nákup, finanční nebo operativní leasing?

Kromě toho, že si můžete být bezpečně jistí původem a technickým stavem vozíků, které si plánujete pořídit, pomůže vám STILL také s financováním. Máte na výběr z několika druhů. Jako první se nabízí přímý nákup, jenž je výhodný pro okamžité vlastnictví dané techniky, se kterou můžete nadále libovolně nakládat. Například ji po pár letech zase prodat. Vysokozdvižné vozíky totiž jen minimálně ztrácí svoji hodnotu.

Alternativu představuje leasing, a to buď finanční, to v případě, že si jste jistí tím, že si stroj chcete po splacení odkoupit, nebo operativní. Ten je v poslední době stále oblíbenější. Za určitou měsíční splátku vám je stroj propůjčen k užívání. Neriskujete ztrátu hodnoty vozíku po jeho nákupu, navíc máte k dispozici kompletní servis od STILL. Po vypršení smlouvy vozík jednoduše vrátíte. Budete-li potřebovat, kdykoliv uzavřete novou smlouvu na jiný vozík.

ebf - tip - debata

Kouzlem STILL jsou nadstandardní služby

K nákupu všech vozíků získáte od STILL kompletní balíček služeb, jako kdybyste si kupovali vozík nový. Jde především o profesionální záruční i pozáruční servis a údržbu. STILL disponuje velikým množstvím náhradních dílů a rozsáhlou sítí servisních techniků. V případě jakéhokoliv problému s vaším vysokozdvižným vozíkem se tak můžete těšit na rychlou reakci s vysokou pravděpodobností úspěšně dokončené opravy.

Nadstandardní službou, kterou se společnost STILL odlišuje od konkurence, je mobilní myčka manipulační techniky, zajišťující ekologické mytí vozíků. Po jejím použití bude vaše technika nejen skvěle vypadat, ale rovněž zůstane v perfektním technickém stavu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).