Menu Zavřít

Posila z Londýna

23. 6. 2005
Autor: Euro.cz

Real Spektrum

ebf - tip - debata

PRAHA (men) - Do tuzemské realitní skupiny Real Spektrum vstoupil zahraniční partner - konsorcium evropských a amerických firem se zaměřením na development, realitní investice a správu nemovitostí, stavebnictví a poradenství v oblasti trhu s nemovitostmi. Konsorcium bylo založeno v Londýně pod obchodní značkou Rowan – Marks & Nash Real Estate Group.
„Mezi největší přínosy mezinárodního partnerství řadíme rozšíření našich služeb do celé Evropy, využití špičkového mezinárodního know-how včetně lidských zdrojů i snazší přístup k zakázkám globálního rozsahu. Na ovládání a řízení skupiny Real Spektrum se ani po vstupu strategického zahraničního partnera nic nezmění,“ tvrdí František Kokna, spoluzakladatel skupiny, který i nadále zůstává v čele akciové společnosti Real Spektrum Group.
Real Spektrum působí na českém trhu od roku 1991. Pobočky firma založila již v pěti evropských zemích, za dobu své činnosti nakoupila a prodala nemovitosti v hodnotě téměř jedné miliardy dolarů. K nejvýznamnějším klientům skupiny se řadí Fond národního majetku, Ministerstvo pro místní rozvoj, města, banky, nadnárodní obchodní řetězce, tuzemští a zahraniční developeři, institucionální investoři a velké průmyslové a logistické společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).