Menu Zavřít

Posily mobilní zábavy

12. 6. 2007
Autor: Euro.cz

Crazy Tomato

Do společnosti Crazy Tomato, která se zabývá prodejem zábavního obsahu do mobilních telefonů a mobilním marketingem, nastoupil do pozice chief technical officer Pavel Mikulka (27). Zároveň s ním přišel i nový client service manager firmy Ondřej Hložek (22).
Pavel Mikulka vystudoval Fakultu informatiky a statistiky VŠE. Již v průběhu studií získával zkušenosti s mobilním obsahem díky spolupráci se společností Eurotel Praha a šéfování magazínu o mobilní zábavě. Absolvoval též půlroční stáž u indické společnosti MTEL-KTEI Teleinfra Company India, působící v různých odvětvích indického průmyslu. Pavel Mikulka přichází ze společnosti Vodafone Czech Republic. Mluví plynule anglicky a německy a je aktivní v různých sportech. Mezi jeho koníčky patří i cestování.
Ondřej Hložek působil před nástupem do Crazy Tomato ve společnosti InBev, kde měl na starost podporu zákazníků v německy mluvících zemích. Hlavní náplní jeho práce v Crazy Tomato bude podpora klientských portálů, zároveň se bude zabývat aktivním vyhledáváním nových partnerů pro rozvoj spolupráce v oblasti mobilního marketingu. Hložek studoval překladatelství, hovoří plynně německy a anglicky. Ve volném čase se zabývá cestováním, fotografováním a extrémními sporty.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).