Menu Zavřít

Posily pro Zlaté stránky

4. 4. 2007
Autor: Euro.cz

Mediatel

ebf - tip - debata

Do manažerského týmu společnosti Mediatel, který generální ředitelka Kimberli J. Lewisová buduje od loňského roku, přibyly další dvě ženy.
Ředitelkou pro reklamu, inzerci a komunikaci se stala Eva Faltová (35). Do Mediatelu přišla ze společnosti DHL Informations Europe, kde poslední dva roky působila v oblastech office management a procurement. Bohaté profesní zkušenosti v oblasti marketingu a komunikace získala také během svého osmiletého působení ve společnosti Český Telecom (dnes Telefónica O2 Czech Republic), kde pracovala v řadě manažerských pozic v oblasti PR, sponzoringu, speciálních komunikačních projektů a office managementu. Titul MBA získala Eva Faltová na Business School of Netherlands, má též certifikát metodologie pro projektové řízení PRINCE II. Faltová hovoří anglicky a německy a ve volném čase ráda chodí do kina a cestuje.
Helena Kordačová (37), nová specialista pro externí komunikaci a tisková mluvčí, přichází ze Správy Pražského hradu, kde řídila odboru marketingu. Zodpovídala mimo jiné za marketingovou komunikaci a přípravu kulturních a společenských akcí. Marketing a PR měla na starost také ve Slovensko-české obchodní komoře, kde působila předtím. Helena Kordačová vystudovala ekonomii a management na České zemědělské univerzitě v Praze. Hovoří anglicky, německy, francouzsky a slovensky. Mezi její záliby patří historie, ale ve volném čase sdílí především koníčky svých synů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).