Menu Zavřít

Postoupili mezi partnery

20. 2. 2007
Autor: Euro.cz

White & Case

ebf - tip - debata

Pražská kancelář právnické firmy White & Case jmenovala Aleše Zídka, Petra Pánka a Michala Smreka novými partnery.
Aleš Zídek, který byl jmenován daňovým partnerem, působí u White & Case od roku 2002. Soustřeďuje se na energetiku a telekomunikace, soukromé financování, mezinárodní daňová řešení a reorganizaci. Je soudním znalcem v oboru daní a členem České komory daňových poradců. Vystudoval kybernetiku na Západočeské univerzitě v Plzni. Hovoří anglicky.
Petr Pánek nastoupil do pražské kanceláře White & Case v roce 2003. Zaměřuje se zejména na fúze, akvizice, korporátní a obchodní právo, privatizační projekty, reorganizaci podniků, zadávání veřejných zakázek a kolektivní investování. Je kvalifikován vykonávat advokátní praxi v České republice a ve státě New York. Vystudoval práva na Karlově univerzitě a poté získal titul LL.M. na Columbia Law School v New Yorku. Hovoří anglicky.
Michal Smrek pracuje ve firmě od konce roku 2005. Je odborníkem na soukromé financování, fúze a akvizice a telekomunikace. Kromě toho se zabývá i duševním vlastnictvím, IT a pojišťovnictvím. Vystudoval práva a politologii na Karlově univerzitě v Praze. Kromě angličtiny ovládá i francouzštinu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).