Menu Zavřít

Posun postů

4. 11. 2003
Autor: Euro.cz

Jana Čechová, Prokop Konopa

CIF24

PRAHA (hž ) - Na pozici account director pro oblast informačních a komunikačních technologií (ICT) byla v agentuře ExMise Public Relations, působící od roku 1993, jmenována Jana Čechová (31). Nahrazuje na této pozici Prokopa Konopu (46), který se přesunul na post hlavního konzultanta.
Čechová je absolventkou Jihočeské univerzity, absolventkou London School of Public Relations a Hauska & Fleishman-Hillard Academy. Před příchodem do ExMise Public Relations v roce 1997 působila v agentuře Progress Promotion na pozici sponsoring/PR manager. Hovoří česky a anglicky. Je vdaná, má dceru, ráda cestuje a je vyznavačkou cykloturistiky. Mezi její další koníčky patří squash a aerobic.
Konopa absolvoval Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy a kursy Apple Management School, Hauska & Fleishman-Hillard Academy. V letech 1985-1993 se věnoval odborné žurnalistice v oblastech IT a techniky, 1993-1996 byl PR & marketing manager Apple Computer v ČR, 1996-2001 senior consultantem a později ředitelem agentury PR Consulting. Hovoří česky, anglicky, částečně německy a rusky. Je ženatý, má jedno dítě. Rád sportuje, v oblibě má zejména badminton, nohejbal, lyžování a cyklistiku.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).