Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

14. 8. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

Tipovací soutěž

Společnost CAC Leasing očekává ve druhé polovině letošního roku uzavření již 300tisící smlouvy o financování. Pro klienta, který podepíše právě tuto smlouvu, je připravena prémie v podobě tří set tisíc korun. Další ceny čekají na ty, jimž se podaří uhodnout datum uzavření jubilejní smlouvy. Tipovat je možné do konce prázdnin prostřednictvím formuláře na internetové adrese www.cac.cz/tipuj.

Vlak již přivezl půl milionu

Ve třetím ročníku projektu Vlak štěstí a naděje, internetové dražby obrázků dětí z dětských domovů, našlo své nové majitele 513 kreseb za více než dvě stě tisíc korun. Během dosavadních tří ročníků bylo vydraženo 757 obrázků za více než půl milionu korun. Akce, jejímiž partnery jsou společnosti České dráhy a Siemens, se koná výhradně na internetu. Nejvíce kreseb, rovných 172, letos vydražila společnost ČD Telematika.

Kampaň proti šikaně

Nadace O2 spustila kampaň proti šikaně, která je zaměřená na děti školou povinné a rodiče školáků. Kampaň navazuje na tříletou odbornou práci Nadace O2 na projektu Minimalizace šikany, zaměřeném na boj se šikanou na základních školách. Kampaň povzbuzuje děti i rodiče, aby se nebáli o šikaně mluvit a vyhledali odbornou pomoc, odkazuje také volající na bezplatnou celostátní Linku bezpečí, kde jsou na problematiku šikany připraveni speciálně vyškolení konzultanti.

  • Našli jste v článku chybu?