Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

11. 4. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

Kooperativa pozlatila středník

Internetové stránky Kooperativy www.koop.cz zvítězily v soutěží Zlatý středník 2006 mezi finančními institucemi v kategorii nejlepší online prezentace a celkově obsadily stříbrnou příčku. Lepší podle odborné poroty je pouze online prezentace společnosti T-Mobile. Soutěž pořádá PR klub, který hodnotí a oceňuje firemní periodické a neperiodické publikace, určené k reprezentaci společnosti či prezentaci výrobků a služeb vůči zákazníkům, obchodním partnerům nebo zaměstnancům. Letos se přihlásilo rekordních 165 prací.

Nasázejí miliony stromků

Nejvyšší podíl - více než 20 procent - na celkovém objemu zalesňování a kalamitních těžeb v lesích státního podniku LČR po orkánu Kyril má společnost CE WOOD. Na likvidaci kalamity a následných pracích se podílí celkem 56 smluvních partnerů. CE WOOD, který je také producentem sadebního materiálu, se podílí i na dodávání sazenic pro zakládání nových porostů. Do státních i soukromých lesů by měl letos vysadit přibližně čtrnáct milionů sazenic.

Past na viry

Společnost Grisoft, dodavatel bezpečnostního softwaru AVG, představila nový produkt určený pro odhalování a odstraňování rootkitů. Tato kategorie škodlivého softwaru umožňuje skrýt aplikace, které zneužívají napadený počítač k odposlechu citlivých dat, rozesílání spamu a dalším kriminálním účelům. AVG Anti-Rootkit je k dispozici všem uživatelům zdarma v anglické verzi.

  • Našli jste v článku chybu?