Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

28. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

Zadarmo asistentkou

Společnost 3M připravila potřetí bezplatný internetový kurz – 3M TOP ASISTENTKA. Je určen ženám všech věkových kategorií zastávajícím pozice asistentek, office manažerek a referentek. Projekt bude zahájen 15. dubna, zaregistrovat se je možné na www.3mtopasistentka.cz. Vzdělávací kurz bude probíhat od dubna do října 2007 a v listopadu 2007 bude zakončen závěrečným testem.

Veletrh neziskovek

Nadace Forum 2000 pořádá ve středu 4. dubna v prostorách Tyršova domu již osmý ročník Veletrhu neziskových organizací, tentokrát s podtitulem Aktivní občanství mladých. Veletrh je zaměřen na prezentaci širokého spektra neziskových organizací, oproti loňsku bude novinkou debata o roli celebrit při propagaci neziskového sektoru. Aňa Geislerová, Janis Sidovský či Tereza Kostková budou se zástupci z řad odborníků, neziskových organizací a médií diskutovat jak o svých osobních zkušenostech, tak o kladech a záporech zviditelňování třetího sektoru za pomoci známých osobností.

EBF24

Mobilní etiketa

Společnost T-Mobile představila loni v březnu program mobilní etikety nazvaný jaXmobilem. Jeho cílem je upozornit, že při používání svých mobilních telefonů bychom se měli chovat ohleduplně vůči svému okolí. Každoročním připomenutím tohoto faktu by se měl stát Den mobilní etikety, jehož oslavy se letos poprvé uskuteční v Praze. V rámci čtyřdenní akce, která vyvrcholí v úterý 3. dubna na náměstí Republiky v Praze, se mohou zájemci seznámit s desaterem mobilní etikety, užít si doprovodný program či se zúčastnit pokusu o rekord při malování komiksu se Štěpánem Marešem.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).